Бидете оригинални...

*Дизајниран за возрасни пушачи!

Изберете го вашиот Wiip стартер китkit

Wiip X animation

Wiip X
Стартер кит
Wiip X
Со стартер китот добивате
  • 1x Wiip уред
  • 1x Wiipod - 10 mg јагода
  • 1x Wiipod - 10 mg коктел од ананас
  • 1x USB C кабел
  • Врвка за околу врат

Изберете ја бојата на уредот

2.399.00 MKD

Истражите

Wiip magnetic animation

Wiip Magnetic
Стартер кит
Wiip Magnetic
Со стартер китот добивате
  • 1x Wiip уред
  • 1x Wiipod - 10 mg јагода
  • 1x USB C кабел
  • Врвка за околу врат

Изберете ја бојата на уредот

2.767,60 MKD

1.499.00 MKD

Истражите

Изберете го вашиот Wiipod

Wiipod Magnetic

Wiipod Magnetic

239,00 MKD

Wiipod

Wiipod

189,00 MKD

*Со вашиот Wiip X или Wiip X Magentic совршено одговараат Wiipods и Wiipods Magnetic!

Изберете го вашиот Wiipstick


Wiipstick

Wiipstick

349,00 MKD

Wiipstick X

Wiipstick X

429,00 MKD

Wiipstick Q

Wiipstick Q

519,00 MKD

Поддршка

На оваа страница можете да најдете одговори на најчесто поставуваните прашања, начини за контакт и многу други корисни информации.

Прочитај повеќе

Предности на сметката myWiip

Регистрирајте се како нов корисник на Wiip за да го добиете најдоброто корисничко искуство во испарувањето. Со регистрацијата, вие не само што имате право на попуст од 35% за купување на вашиот прв комплет Wiip Starter, туку ја добивате најдобрата корисничка поддршка, членство за лојалност, пристап до повеќе информации и многу други поволности.

Прочитај повеќе
Вратете се на почетокот