Бидете оригинални...

За кого е наменет Wiip?


Wiip е повеќе од алтернатива за пушењето. Wiip ќе обезбеди чувство на слобода на секој човек кој сака да избере попаметен, подобар и поинаков.

Wiip е наменет само за возрасни личности. Содржи никотин и не е целосно без ризик. Исто така, постојат Wiipod без никотин, кои се последниот чекор во откажувањето од пушење. Одлични се и за корисници на наргиле, но без разлика на недостатокот на никотин, може да го користат само возрасните. Амбициозниот тим на Wiip се состои од поранешни пушачи кои целосно веруваат дека дизајнот и технологијата на Wiip ќе донесат значителни промени во индустријата и ќе ги поттикнат пушачите да се откажат од пушењето.

Wiip е контролиран и тестиран производ наменет за луѓе кои сакаат да ги променат лошите навики за пушење во попозитивни и да бидат во согласност со најновиот тренд – вејпување. Приказната која вклучува Wiip дефинитивно ќе биде подобра од претходната!

Вратете се на почетокот