Бидете оригинални...

Како да Wiiпувате?


  1. Сакате да го замените непријатниот мирис на цигарите и да се ослободите од догорчињата, а свативте дека Wiip е најдобрата алтернатива за вас.
  2. Посетете ја онлајн продавницата Wiip или нашите продажни места и изберете ја бојата на вашиот уред Wiip во почетниот комплет.
  3. Сега изберете Wiipod вкусови – тутун или овошје. Отстранете го заштитниот капак од вкусот на Wiipod пред да го спарите. Имајте предвид дека не се обидувате да спарите подови од други брендови со уред Wiip. Тоа може сериозно да го оштети вашиот Wiip уред.
  4. Откако ќе го составите саканиот вкус на Wiipod со вашиот уред Wiip, извадете ја заштитната обвивка од Wiipod и почнете со Вејпување. Едноставно како што изгледа. Почувствувајте ја слободата. Направете позитивна промена.
  5. Во случај вашиот Wiip да не реагира, батеријата може да е празна. Ако е така, приклучете го во USB-кабел и наполнете го до 45 минути.
Вратете се на почетокот