Бидете оригинални...

Откријте


Откријте го вашиот следен омилен бренд за животен стил

Со Wiip сте слободни

Корисниците на Wiip немаат проблеми кои ги предизвикуваат цигарите – како што се кашлица, болки во грлото или непријатни мириси. Како да се користи Wiip? Исклучително едноставно – изберете ја вашата арома на Wiipod, спојте ја со уредот, извадете ја заштитната писка од Wiipod и започнете со вејпување!

Доколку само планирате да се откажете од цигарите, ви подготвивме две ароми кои ќе ви дадат вистински вкус на тутун – Вирџинија Тобако и УСА Микс. Дали претпочитате овошни вкусови? Во тој случај, можете да изберете од дури 8 различни вкусови на Wiipod – внесете ги сите достапни овошни вкусови овде. За љубителите на летните вкусови подготвивме разладена арома на нане. Слушајќи ги потребите на корисниците кои не сакаат Wiipod со никотин, ние патентиравме Wiipod без никотин, а нашите сегашни корисници истиот Wiip го нарекуваат „мини наргиле“.

 

Споредете ги производите

Зошто Wiip е електрична цигара број 1 во светот?

Wiip е премиум производ на електрични цигари развиен за вашите потреби. Создаден е како резултат на најновата и најнапредна технологија за создавање искуство на пареа во производ со големина на прст. Со практичност, елеганција и лесно користење, Wiip носи низа решенија за сите ваши предизвици. Без разлика дали сакате да ја елиминирате кашлицата, тежината во белите дробови предизвикана од цигарите, да го заштитите пасивниот пушач околу вас или целосно да престанете да пушите и да го подобрите квалитетот на вашиот живот, Wiip е единствениот вистински избор за вас.

Најдете производ за себе

Предности на Wiip World

Нашата филозофија на дизајнерска естетика од самиот почеток оди во насока на едноставност и минимализам. Знаеме дека деталите се тие што ја прават најголемата разлика и поради оваа причина дизајниравме 6 технички и естетски предности кои ќе го максимизираат вејпувањето на секој од нашите корисници.

откријте ги придобивките

Вратете се на почетокот