Бидете оригинални...

Поддршка


На оваа страница можете да најдете одговори на најчесто поставуваните прашања, начини за контакт и многу други корисни информации. Можете да не контактирате преку е-пошта, да се јавите, со пополнување на формуларот за контакт или едноставно да се обидете да го најдете одговорот на вашето прашање во делот ЧПП (често поставувани прашања).

Најчесто поставувани прашања

Како да се користи?

Уредот Wiip и Wiipod се подготвени и лесни за употреба веднаш по купувањето.

Прочитај повеќе

За кого е наменет Wiip?

Wiip е повеќе од алтернатива за пушењето, тоа е искуство на слобода за сите возрасни кои избираат попаметни, подобри и поинакви.

Прочитај повеќе

Клиентите навистина ни значат и затоа сакаме да им ги обезбедиме сите потребни информации. Нашата корисничка поддршка ќе обезбеди одговори на сите ваши прашања - од прашања за производите и употребата до правни, технички и научни прашања.

Разбирањето на нашите клиенти е од клучно значење за обезбедување добра услуга и продажба на производите. Сметаме дека големата поддршка е срцето на успешните компании. Со проактивен пристап, сакаме да го одржиме квалитетот на системот за поддршка на клиентите, да ја развиваме програмата за сметки Wiip и да ги подобруваме односите со клиентите секој ден.

Забележавме многу можности во редовна комуникација со нашите клиенти. Преку нашиот систем за поддршка, клиентите ни даваат вредни информации и препораки за подобрување, што води до подобра комуникација и подобрени производи. Додека ги подготвувавме нашите вработени за предизвиците на корисничката поддршка, особено внимание посветивме на нивните вештини за ракување и комуникација.

Ви требаат повеќе информации?

Contact us
Вратете се на почетокот