Бидете оригинални...

Политика за приватност

На Wiip, достапен од wiip.ma, еден од нашите главни приоритети е приватноста на посетителите. Документот за политиката за приватност ги содржи видовите информации што ги собира и снима Wiip.ma како и начинот на кој ги користиме.

Ако имате дополнителни прашања или ви требаат повеќе информации за нашата политика за приватност, не двоумете се да не контактирате преку е-пошта на info@wiip.mk

Датотека за евиденција

Wiip.mk ја користи стандардната процедура за користење на датотеки за евиденција. Овие датотеки ги снимаат посетителите кога ја посетуваат страницата. Сите хостинг компании ја користат истата процедура како дел од аналитичката анализа на нивните хостинг услуги. Податоците собрани од датотеките за евиденција вклучуваат: адреси на Интернет протокол (IP), тип на прелистувач, Интернет сервер (ISP), податоци за датум и време, страници за упатување/излез, можен број на кликови. Тие не се поврзани со идентификацијата на корисникот. Целта на нивното собирање е да се анализира трендот, да се управува со страницата, да се следи движењето на корисниците по страница, да се соберат демографски информации.

Колачиња и веб-следбеници

Како и секоја друга веб-локација, Wiip.ma користи „колачиња“. Овие колачиња се користат за складирање на информации кои ги вклучуваат преференциите на посетителот, како и менија на веб-локацијата на која посетителот пристапил или посетил. Оваа информација беше искористена за подобрување на корисничкото искуство со прилагодување на содржината на веб-страницата, земајќи го предвид типот на прелистувач на посетителот и/или други информации.

Колачиња на Google DoubleClick DART

Google е трет најголем собирач на податоци на нашата страница. Исто така, користи колачиња, попознати како DART колачиња, за да им предложи реклами на посетителите на нашата страница врз основа на нивните посети на wiip.mk и други страници на Интернет. Сепак, посетителите можат да изберат да не се согласат со DART колачиња со посета на политиката за приватност на рекламите на Google на следната URL адреса – https://policies.google.com/technologies/ads

Политика за приватност

Рекламните сервери или рекламните мрежи од трета страна користат технологии како колачиња, JavaScript или Web Beacon, кои се користат во нивните реклами и врски што се појавуваат на Wiip.ma и кои се испраќаат директно до прелистувачот на корисникот. Тие автоматски ја собираат вашата IP адреса. Овие технологии се користат за мерење на ефективноста на рекламните кампањи и/или персонализирање на рекламната содржина што ја гледате на веб-локациите што ги посетувате.

Имајте предвид дека Wiip.mk нема пристап или контрола над колачињата што ги користат трети страни за рекламни цели.

Политика за приватност на трета страна

Политиката за приватност на Wiip.ma не се однесува на други огласувачи или веб-локации. Затоа, ве охрабруваме да ги проверите политиките за приватност на вашите реклами од трети страни за повеќе информации. Ова може да ги вклучува нивните практики и упатства за тоа како да се исклучат одредени опции. Комплетна листа на овие политики за приватност и нивните врски може да се најдат на: Линкови за политика за приватност.

Можете да ја изберете опцијата за оневозможување на колачиња преку интернет прелистувачот што го користите. Подетални информации за поставките за колачиња на поединечни интернет прелистувачи може да се најдат на нивните почетни страници под насловот Што се колачиња?

Податоци за малолетници

Друг од нашите приоритети е заштитата на малолетниците при користење на Интернет. Ги охрабруваме родителите и старателите да ги следат, да учествуваат и/или да ги набљудуваат активностите на нивните деца на интернет.

Wiip е наменет исклучиво за возрасни, а со прифаќање на условите за регистрација потврдувате дека имате 18 години
Неправилно презентираните лични податоци и лажното претставување подлежат на кривична одговорност.

Веб-страницата Wiip.ma не собира кориснички податоци од деца на возраст под 18 години. Ако сметате дека вашето дете споделило ваков тип на информации, ве молиме контактирајте не веднаш и ние ќе се потрудиме да ги отстраниме таквите информации од нашата база на податоци што поскоро што е можно.

Ексклузивна онлајн политика за приватност

Оваа политика за приватност се однесува само на нашите онлајн активности и важи само за информации споделени од посетителите и собрани на wiip.mk.

Оваа политика не се однесува на какви било информации собрани офлајн или преку други канали кои не се поврзани со оваа веб-локација.

Согласност

Со користење на нашата веб-локација, вие се согласувате со нашата политика за приватност и се согласувате со нивните правила и услови.

Вратете се на почетокот