Бидете оригинални...

Wiip Magnetic, Розева

Wiip Magnetic, Розева

Почувствувајте ја слободата со новиот уред Wiip Magnetic - практичен, едноставен и елегантен. Изберете помеѓу 2 бои - црна и розова.

2.767,60 MKD

ПРОМОЦИСКА ЦЕНА:

1.499,00 MKD

Wiipods - вкусови

Подготвен за употреба сега. Едноставно комбинирајте ја саканата арома на Wiipoda Magnetic или Wiipoda и искусете квалитетен вкус.


Wiipod Magnetic

Royal Tobacco 10 mg/ml

Royal Tobacco 10 mg/ml

239,00 MKD

Gold Tobacco 10 mg/ml

Gold Tobacco 10 mg/ml

239,00 MKD

Watermelon 10 mg/ml

Watermelon 10 mg/ml

239,00 MKD

Vanilla 10 mg/ml

Vanilla 10 mg/ml

239,00 MKD

Strawberry 10 mg/ml

Strawberry 10 mg/ml

239,00 MKD

Peach 10 mg/ml

Peach 10 mg/ml

239,00 MKD

Juicy Mango 10 mg/ml

Juicy Mango 10 mg/ml

239,00 MKD

Ananas 10 mg/ml

Ananas 10 mg/ml

239,00 MKD


Wiipod

Sensation Grape

Sensation Grape

189,00 MKD

Virginia tobacco

Virginia tobacco

189,00 MKD

Mint

Mint

189,00 MKD

Strawberry

Strawberry

189,00 MKD

Tobacco USA

Tobacco USA

189,00 MKD

Mango

Mango

189,00 MKD

Tropical fruit

Tropical fruit

189,00 MKD

Вратете се на почетокот