Wiip Magnetic, Black

Wiip Magnetic, Black

Почувствувајте ја слободата со новиот уред Wiip Magnetic - практичен, едноставен и елегантен. Изберете помеѓу 2 бои - црна и розова.

Get a 35% discount when you first register!

*It applies only on the first purchase!

Register now

2.767,60 MKD

ПРОМОЦИСКА ЦЕНА:

1.799,00 MKD

-
+

Опис на производот


Wiipod-ите имаат уште поголем волумен, со уште полесен начин за користење! Вметнете го вашиот Wiipod уште полесно со привлечните сили на магнетот неодимиум, што го олеснува лизгањето на вашиот Wiipod Magnetic во отворот на уредот Wiip Magnetic. Пополнете пократко, лелекај подолго! Со уште посилна батерија, вашиот Wiip Magnetic ви овозможува безгрижно бришење до 3 дена. Доколку брзате, не грижете се, новиот C слот на уредот ви овозможува пократко полнење.

  • 1x Wiip уред
  • 1x Wiipod
  • 1x USB кабел
  • 1x канап

Технички спецификации


  • време на полнење на батеријата: околу 30 минути
  • USB-C слот со USB-C конектор
  • EAN: 3859893633140

Wiipods - flavours

Ready to use now. Simply combine the desired aroma of Wiipoda Magnetic or Wiipoda and experience a quality taste.


Wiipods

Wiipod grozde

Wiipod Sensation Grape

купи сега
Wiipod Mango

Wiipod Mango

купи сега
Wiipod Mint

Wiipod Mint

купи сега
Wiipod Strawberry

Wiipod Strawberry

купи сега
Wiipod Tropical fruit

Wiipod Tropical fruit

купи сега
Wiipod Tobacco USA

Wiipod Tobacco USA

купи сега
Wiipod Virginia tobacco

Wiipod Virginia tobacco

купи сега
Вратете се на почетокот