Бидете оригинални...

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Peach 10mg (1.8 ml)

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Peach 10mg (1.8 ml)

Освежете се во најтоплите денови со вкусот на праска. Wiipod Magnetic е погоден и лесен за употреба, тестиран и контролиран во различни средини за да му го обезбеди на крајниот корисник најсилниот и најквалитетниот вкус на пазарот.

Опции за никотин:

0 mg/ml 10 mg/ml 10 mg/ml веќе избрани 18 mg/ml

Десет парчиња по цена од девет!

2.151,00 MKD

Наскоро

Wiipod Magnetic Мултипакување


Десет парчиња по цена од девет!

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Strawberry

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Strawberry

2151,00 MKD

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Vanilla

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Vanilla

2151,00 MKD

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Watermelon

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Watermelon

2151,00 MKD

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Ananas Cocktail

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Ananas Cocktail

2151,00 MKD

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Gold Tobacco

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Gold Tobacco

2151,00 MKD

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Juicy Mango

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Juicy Mango

2151,00 MKD

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Peach

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Peach

2151,00 MKD

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Royal Tobacco

Wiipod Magnetic multipack 10/1, Royal Tobacco

2151,00 MKD

Вратете се на почетокот