Wiipod Mint 18 mg/ml

Wiipod Mint 18 mg/ml

Најдобриот природен вкус на нане достапен за уживање. Арома нане Wiipods доаѓа во три нивоа на интензитет - 0 mg/ml, 10 mg/ml и 18 mg/ml никотин. Wiipod е подготвен и лесен за употреба, тестиран и контролиран во различни средини за да му обезбеди на крајниот корисник најсилниот и најквалитетниот вкус на пазарот.

Опции за никотин:

0 mg/ml 10 mg/ml 18 mg/ml 18 mg/ml веќе избрани

179,00 MKD

-
+

Опис на производот


Вашиот Wiip не е комплетен без Wiip. Спарете го вашиот нов уред со саканиот вкус на Wiipod и zawiipajte. Внимателно ги одбравме шесте вкусови на Wiipod со тестирање и слушање на пазарот. Со Wiip и Wiipode можете да заборавите на цигарите кои предизвикуваат лош здив, кашлица и болки во грлото. Доколку само планирате да се откажете од цигарите, ви подготвивме два вкуса кои ќе ви го дадат вистинскиот вкус на тутунот – Virginia Tobacco и Tobacco USA. Љубителите на овошна арома можат да изберат три типа Wiipod – егзотична арома на јагода, тропско овошје и комплетна арома на манго. За љубителите на летните вкусови подготвивме разладна арома на нане.

Технички спецификации


  • за еднократна употреба
  • капацитет: 1.6 ml
  • EAN: 3859893633041

Wiip Magnetic


Wiip Black

Wiip Magnetic
Black

купи сега
Wiip Pink

Wiip Magnetic
Pink

купи сега
Вратете се на почетокот