Бидете оригинални...

Wiipod multipack 10/1, Sensation Grape 10mg (1.6 ml)

Wiipod multipack 10/1, Sensation Grape 10mg (1.6 ml)

Чувствувајте се сензационално со фантастичниот вкус на грозјето кој дава вистинска сензација за вашите сетила. Отсега и во мултипак пакување. Добиваш десет, а плаќаш девет! Аромата на грозје Wiipoda доаѓа во изданија од 18 mg/ml и 10 mg/ml и 0 mg/ml. Wiipod е погоден и лесен за употреба, тестиран и контролиран во различни средини за да му го обезбеди на крајниот корисник најсилниот и најквалитетниот вкус на пазарот.

Опции за никотин:

0 mg/ml 10 mg/ml 10 mg/ml веќе избрани 18 mg/ml

Десет парчиња по цена од девет!

1.701,00 MKD

Нарачајте

Wiipod Мултипакување


Десет парчиња по цена од девет!

Wiipod multipack 10/1, Virginia tobacco

Wiipod multipack 10/1, Virginia tobacco

1701,00 MKD

Wiipod multipack 10/1, Mango

Wiipod multipack 10/1, Mango

1701,00 MKD

Wiipod multipack 10/1, Mint

Wiipod multipack 10/1, Mint

1701,00 MKD

Wiipod multipack 10/1, Sensation Grape

Wiipod multipack 10/1, Sensation Grape

1701,00 MKD

Wiipod multipack 10/1, Strawberry

Wiipod multipack 10/1, Strawberry

1701,00 MKD

Wiipod multipack 10/1, USA Tobacco

Wiipod multipack 10/1, USA Tobacco

1701,00 MKD

Wiipod multipack 10/1, Tropical fruit

Wiipod multipack 10/1, Tropical fruit

1701,00 MKD

Вратете се на почетокот