Бидете оригинални...

Wiipstick multipack 10/1, Watermelon

Wiipstick multipack 10/1, Watermelon

Само отворете го Wiipstick за еднократна употреба и започнете со вејпувањето! Wiipstick трае околу две кутии цигари! Привлечете внимание со заводливиот вкус на грозјето!

Десет парчиња по цена од девет!

3.141,00 MKD

-
+

Wiipstick Мултипакување


Десет парчиња по цена од девет!

Watermelon

Watermelon

3141,00 MKD

Ananas cocktail

Ananas cocktail

3141,00 MKD

Banana shake

Banana shake

3141,00 MKD

Energy drink

Energy drink

3141,00 MKD

Grape

Grape

3141,00 MKD

Juicy mango

Juicy mango

3141,00 MKD

Lemonade

Lemonade

3141,00 MKD

Peach

Peach

3141,00 MKD

Raspberry

Raspberry

3141,00 MKD

Вратете се на почетокот