Бидете оригинални...

Wiipstick Q, Apple

Wiipstick Q, Apple

Само отворете ги вашите Wiipstick Q и вејпувајте! Wiipstick Q трае околу две и пол кутии цигари. Уживајте со вкусот на зрело јаболко!

519,00 MKD

Wiipstick Q

Banana

Banana

519,00 MKD

Cola

Cola

519,00 MKD

Coconut

Coconut

519,00 MKD

Lemonade

Lemonade

519,00 MKD

Mango

Mango

519,00 MKD

Strawberry

Strawberry

519,00 MKD

Ananas

Ananas

519,00 MKD

Apple

Apple

519,00 MKD

Вратете се на почетокот