Бидете оригинални...

Станете дел од тимот на Wiip

Како дел од тимот, ќе можете да влијаете на иднината со вашите оригинални идеи и да учествувате во градењето односи со нашата широка мрежа на овластени партнери. Придружете се на тимот и станете дел од создавањето поинаква средина – попаметен, побезбеден и помалку штетен свет.

Дали сте личноста што ја бараме?

Wiip е динамичен и брзорастечки бренд кој ги претставува најсовремените решенија за оние кои решиле да изберат попаметна алтернатива. Работиме на работни места кои обезбедуваат независност, бараат креативност и носат возбуда кај секој член на нашиот тим. Бараме луѓе кои сакаат да стекнат нови знаења и да остават трага во времето. Во Wiip, различноста не е само ставка, туку стил кој не води кон создавање на иднината – вејпување.

Сакате да работите за модерен бренд?

Индустријата за вејпување е динамична и постојано расте во последниве години. Сакаме да бидеме чекор понапред од конкуренцијата, па секојдневно учиме и ги следиме најновите трендови во индустријата. Ви даваме можност да станете дел од тимот кој ќе предлага, дизајнира, тестира и пласира нови решенија на пазарот. Најмногу ја цениме креативноста, без разлика на позицијата. Креативноста за нас значи преземање ризици, ефикасно решавање на проблемите и прилагодување на различните потреби.

Тим

Има едно нешто што го прави брендот целосен успех, а тоа е севкупниот квалитет на човечките ресурси. Работиме, дејствуваме и создаваме како тим. Ние сме отворена и поддржувачка средина со силно лидерство и возбудливи и предизвикувачки задачи со стимулирачки приход. Во тимот, го правиме најдоброто што го знаеме додека се забавуваме и уживаме во работата со луѓе кои не инспирираат.

Вратете се на почетокот