Бидете оригинални...

Филозофија 6 предности


Предности на Philosophy 6 Wiip е развојна филозофија на концептот на производот ориентирана кон искуството на потрошувачите.

Од самиот почеток, едноставноста и минимализмот е нашата филозофија на дизајнерската естетика. Разбираме како деталите прават разлика, па затоа развивме филозофија од 6 предности. 6-те придобивки од Wiip се резултат на квалитетен процес на производство на производи. Концептот на филозофијата ги истакнува следните карактеристики: нема проблем со прегревање на уредот; без копчиња за вклучување/исклучување – природен начин на испарување: само вдишете; без тутун и други штетни состојки од него; без догорчиња од цигари и непријатен мирис; без кашлица, воспалено грло и пасивно пушење, и конечно – без чекање помеѓу 2 вдишувања.

Без прегревање

Со Wiip нема можност уредот да се прегрее. Хардверската архитектура на уредот и најсовремената технологија на корисниците им овозможуваат најбезбедно и најдобро искуство – вејпување.

Нема копчиња за вклучување/исклучување

Не треба да се грижите дали уредот случајно ќе ви влезе во џебот или чантата. При дизајнирањето на уредот Wiip, посветивме посебно внимание да биде што поприроден и поедноставен. Wiip е дизајниран да биде едноставен – вдишете и вклучете го!

Без тутун и други штетни состојки од него

Тутунот како и чадот од тутунот содржи над 4000 хемиски соединенија од кои 200 се отровни гасови и над 50 канцерогени материи. Толку Wiip е помалку штетен од цигарите.

Без догорчиња и без непријатен мирис

Wiip е високо социјален и еколошки производ. Додека користите Wiip, се грижите за околината повеќе отколку што мислите. Тимот на Wiip е свесен за глобалниот проблем со микропластиката, што е огромен еколошки проблем кој е „поддржан“ од пушењето цигари и догорчињата од цигари. Бидете совесни и верувајте.

Без кашлица, болки во грлото и пасивно пушење

Со никотинските соли, наместо никотинската база како кај цигарите, Wiip ви овозможува безгрижно искуство – вејпување. Кашлицата, болките во грлото и пасивното пушење не треба да ве загрижуваат како во случајот со традиционалните цигари.

Нема чекање помеѓу 2 Wiips

Ако добро се забавувате или само имате стресен ден, нема чекање помеѓу вејпувањето со Wiip. Wiipate кога и колку сакате *.

* Не се препорачува прекумерно конзумирање.

* Wiipod-ите треба да се фрлаат правилно.

Вратете се на почетокот