Бидете оригинални...

WIIP MAGNETIC

УШТЕ ПОДОБРО, УШТЕ ПОСИЛНО!

Wiip Magnetic ви дава уште подобро искуство со бришење! Зошто? Ние го засиливме и го надградивме нашиот уред со најнова технологија додека градиме трендови!

Што нуди Wiip Magnetic?

Две луксузни нови бои на уредот

7 наградувани вкусови на Wiipod

Ултра паметен чип

Подолго траење на батеријата!

Силно магнетно држење со неодимиумски магнет

USB C порта за уште побрзо полнење!

Нема непријатни мириси во косата, прстите

Купи сега

Вратете се на почетокот