Бидете оригинални...

Wiip X animation
Wiip X animation

Wiip X

Дали сакате здрава иднина? Wiip X е веќе таму. Без кашлање, без догорчиња, без катран и без прегревање. Wiip е идеален избор за секој кој сака да ги искорени штетните навики, да премине на безбедната страна на вејпување.

Wiip Sun. Заблескајте во иднината

Користејќи ја најновата технологија, создадовме специјално LED светло исполнето со специјално полирани кристали, со што вашиот Wiip X сјае исто како сонце со секое вдишување и овозможува подобра дистрибуција на светлината и видливост од секој агол.

Почувствувајте ги вибрациите!

Привлечете ги сите околу вас со привлечните сили на магнетот неодимиум, со чија помош вашиот Wiipod Magnetic се лизга во отворот на уредот Wiip X. Не ви треба копче за вклучување/исклучување, само вметнете го најбрзиот Wiipod, почувствувајте ги вибрациите и почни да вејпуваш.

Wiip X

Четири нови луксузни бои на уреди.

Елегантна Црна, раскошна златна, величенствена јуникорн или разиграна розова боја на уредот? Што и да одберете, не се сомневаме дека ќе стане Ваш заштитен знак.

Wiip X

Луксузно дизајниран за оние со најсложениот вкус!

Вашето лого Wiip сега е врежано во вашиот Wiip X направен од чист висококвалитетен елоксиран алуминиум.

Единствениот уред на пазарот со чип кој контролира сè.

Интегрираниот чип Wiip X со 36.000 транзистори овозможува управување со паметни уреди. Најмодерниот и единствениот уред на пазарот со чип кој контролира се.

Wiip X

Полнете пократко, вејпувајте подолго

Со уште посилна батерија, вашиот Wiip X ви овозможува безгрижно вејпување и до три дена ако брзате, не грижете се, новиот слот на уредот ви овозможува да го полните пократко време.

*Со вашиот Wiip X Magentic совршено одговараат Wiipods и Wiipods Magnetic!

Вратете се на почетокот