Бидете оригинални...

Wiipod Magnetic

Wiipod со поголем капацитет, со едноставен начин за користење!


Royal Tobacco

Royal Tobacco

239,00 MKD

Gold Tobacco

Gold Tobacco

239,00 MKD

Watermelon

Watermelon

239,00 MKD

Vanilla

Vanilla

239,00 MKD

Strawberry

Strawberry

239,00 MKD

Peach

Peach

239,00 MKD

Juicy Mango

Juicy Mango

239,00 MKD

Ananas

Ananas

239,00 MKD

Wiipod Magnetic Мултипакување


Десет парчиња по цена од девет!

Strawberry

Strawberry

2151,00 MKD

Vanilla

Vanilla

2151,00 MKD

Watermelon

Watermelon

2151,00 MKD

Ananas Cocktail

Ananas Cocktail

2151,00 MKD

Gold Tobacco

Gold Tobacco

2151,00 MKD

Juicy Mango

Juicy Mango

2151,00 MKD

Peach

Peach

2151,00 MKD

Royal Tobacco

Royal Tobacco

2151,00 MKD


Wiipod

Поврзете го вашиот нов уред со посакуваната арома на Wiipod и вејпувајте! Ве очекуваат седум надградувани вкусови на Wiipod.

Sensation Grape

Sensation Grape

189,00 MKD

Virginia tobacco

Virginia tobacco

189,00 MKD

Mint

Mint

189,00 MKD

Strawberry

Strawberry

189,00 MKD

Tobacco USA

Tobacco USA

189,00 MKD

Mango

Mango

189,00 MKD

Tropical fruit

Tropical fruit

189,00 MKD

Wiipod Мултипакување


Десет парчиња по цена од девет!

Virginia tobacco

Virginia tobacco

1701,00 MKD

Mango

Mango

1701,00 MKD

Mint

Mint

1701,00 MKD

Sensation Grape

Sensation Grape

1701,00 MKD

Strawberry

Strawberry

1701,00 MKD

USA Tobacco

USA Tobacco

1701,00 MKD

Tropical fruit

Tropical fruit

1701,00 MKD

Дизајниран да биде едноставен

Нашите дизајнери комбинираат уметност, наука и технологија за да создадат нов прекрасен производ кој е наменет за секојдневна употреба. Бидејќи глобализираниот свет е покомплициран од кога било, нашата филозофија за дизајн на производи води до поедноставување на производните линии со тоа што го прави интуитивен, елегантен и едноставен – така што клиентите ќе можат да го добијат најудобното искуство при бришење.

Вратете се на почетокот