Бидете оригинални...

За производот

Космички привлечен!

Како да сте виделе НЛО во клуб?

Специјално дизајнираното зелено неонско светло на новиот уред Wiipstick го прави вашиот нов омилен моден додаток космички привлечен.

Оживејте ја вашата уникатност!

Зошто да прифаќате туѓи навики, кога можете да креирате трендови?
Wiipstick е нов тренд, направен да ги помести границите и да ја разбие секоја монотонија.
Само фатете го вашиот Wiipstick за еднократна употреба и почнете да вејпувате!

Wiipstick

Едноставно за секоја пригода!

Четири вкусови на Wiipstick ќе ги задоволат дури и најпребирливите. Изберете помеѓу вкусовите на лубеница, праска, сочно манго и коктел од ананас и наполнете ја просторијата со мирис на вкусно овошје. Без кашлање, без догорчиња, без катран и без прегревање. Wiipstick е идеален избор за секој кој сака да ги искорени штетните навики и да премине на безбедната страна на вејпувањето. Едноставниот дизајн и леснотијата на користење е главната предност на Wiipstick. Не ви треба копче за вклучување/исклучување, не ви треба ни полнач. Сè што треба да направите е да го отворите пакетот и вејпувањето може да започне.

Вратете се на почетокот