Бидете оригинални...

Wiipstick

Космички привлечен!

Мислите дека сте виделе НЛО во клуб?

Специјално дизајнираното зелено неонско светло на новиот уред Wiipstick го прави вашиот нов омилен моден додаток космички привлечен.

Оживејте ја вашата уникатност!

Зошто да прифаќате туѓи навики, кога можете да креирате трендови?
Wiipstick е нов тренд, направен да ги помести границите и да ја разбие секоја монотонија.
Само фатете го вашиот Wiipstick за еднократна употреба и почнете да вејпувате!

Едноставно за секоја пригода!

Единаесет вкусови на Wiipstick ќе ги задоволат дури и најпребирливите. Изберете помеѓу вкусовите на лубеница, праска, сочно манго, енергетски пијалок, коктел од ананас, грозје, ванила, малина, мандарина, лимонада, банана Шејк и наполнете ја просторијата со мирис на вкусно овошје. Едноставниот дизајн и леснотијата на користење е главната предност на Wiipstick. Не ви треба копче за вклучување/исклучување, не ви треба ни полнач. Сè што треба да направите е да го отворите пакетот и вејпувањето може да започне.


Watermelon

Watermelon

349,00 MKD

Peach

Peach

349,00 MKD

Ananas Cocktail

Ananas Cocktail

349,00 MKD

Juicy Mango

Juicy Mango

349,00 MKD

Energy Drink

Energy Drink

349,00 MKD

Banana Shake

Banana Shake

349,00 MKD

Lemonade

Lemonade

349,00 MKD

Raspberry

Raspberry

349,00 MKD

Grape

Grape

349,00 MKD


Wiipstick X

СТИЛ, НЕ НАВИКА!

Кажете не на догорчињата, кажете да на промените! Без догорчиња, без катран и без прегревање. Едноставниот дизајн и леснотијата на користење е главната предност на Wiipstick. Не ви треба копче за вклучување/исклучување, не ви треба ни полнач. Сè што треба да направите е да го отворите пакетот и вејпувањето може да започне.

БИДЕТЕ ЗАБЕЛЕЖАНИ!

Бидете главното лице во клубот! Нека неонската светлина на вашиот најнов уред Wiipstick X сјае уште посилно со врвен дизајн со кој сигурно ќе ве забележат.

Скапоценост и префинетост во едно! Заоблените рабови овозможуваат најголема удобност при држење, а неговиот кристален дизајн овозможува уште побрза дисперзија на светлината низ сите делови на уредот.

БАРАВТЕ И ДОБИВТЕ!

Направивме десет премиум ароми за вас во две градации! Изберете од неодоливите вкусови: кола, манго, роза, праска, јагода, енергетски пијалок, коктел од ананас, лубеница, грозје или малина и почувствувајте ја сензацијата на вејпување со уште повеќе вдишувања.

 Coconut

Coconut

429,00 MKD

 Passion Fruit

Passion Fruit

429,00 MKD

 Apple

Apple

429,00 MKD

 Energy Drink

Energy Drink

429,00 MKD

 Ananas Cocktail

Ananas Cocktail

429,00 MKD

 Watermelon

Watermelon

429,00 MKD

 Grape

Grape

429,00 MKD

 Raspberry

Raspberry

429,00 MKD

 Strawberry

Strawberry

429,00 MKD

 Peach

Peach

429,00 MKD

 Rose

Rose

429,00 MKD

 Mango

Mango

429,00 MKD

 Cola

Cola

429,00 MKD

 Energy Drink,  nicotine free

Energy Drink, nicotine free

429,00 MKD

 Ananas Cocktail,  nicotine free

Ananas Cocktail, nicotine free

429,00 MKD

 Watermelon,  nicotine free

Watermelon, nicotine free

429,00 MKD

 Grape,  nicotine free

Grape, nicotine free

429,00 MKD

 Raspberry,  nicotine free

Raspberry, nicotine free

429,00 MKD

 Strawberry,  nicotine free

Strawberry, nicotine free

429,00 MKD

 Peach,  nicotine free

Peach, nicotine free

429,00 MKD

 Rose,  nicotine free

Rose, nicotine free

429,00 MKD

 Mango,  nicotine free

Mango, nicotine free

429,00 MKD

 Cola,  nicotine free

Cola, nicotine free

429,00 MKD


Wiipstick Q

Оживејте го бунтовникот во вас!

Не чекајте промената да дојде кај вас, земете го вашиот Wiipstick Q и бидете атракција!

Без догорчиња, без катран и без прегревање. Едноставниот дизајн и леснотијата на користење е главната предност на Wiipstick. Не ви треба копче за вклучување/исклучување, не ви треба ни полнач. Сè што треба да направите е да го отворите пакетот и вејпувањето може да започне.

Апсолутно неизбежно во секоја прилика!

Осум вкусови, осум уникатни искуства!

Изберете од: Јагода, Лимонада, Кокос, Јаболко, Манго, Банана, Ананас или Кола и доживејте го чувството на вејпување со уште поголем број вдишувања!

Осветлете ги промените!

Неонското зелено светло на вашиот уред ќе ја осветли целата соба! Специјалниот дизајн на вашиот уред го прави уште поудобен за држење. Поради својата големина, особено добро се вклопува во раката. Осмели се и почувствувај ја сензацијата на вејпување!

 Banana

Banana

519,00 MKD

 Cola

Cola

519,00 MKD

 Coconut

Coconut

519,00 MKD

 Lemonade

Lemonade

519,00 MKD

 Mango

Mango

519,00 MKD

 Strawberry

Strawberry

519,00 MKD

 Ananas

Ananas

519,00 MKD

 Apple

Apple

519,00 MKD

Вратете се на почетокот